Reseguide

Så du ska resa till England och se Tottenham! Nämen, så trevligt. Genom att planera igenom din resa så får du mer ut av den. Här följer en enkel guide framtagen av lyssnare till Ledley Kings Knä.

Matchbiljett

Biljetter till Tottenhammatcher släpps i olika dedikerade så att säga “säljfönster” löpande under året.
Om du blir officiell medlem, s k One Hotspur Member, så får du prioriterad tillgång till biljetter. Medlemmar kan köpa en biljett per match. Man behöver ej vara betalande medlem för att få tillgång till biljett, men en icke-betalande medlem har ej samma prio.

Ett annat sätt att skaffa biljetter är via resesajter. Välj en trygg och säker leverantör och kolla gärna omdöme.

Ett tredje sätt är att ställa fråga till säsongskortsinnehavare, om de kan överlåta biljetter till dig. För detta behöver du ett medlemsnr, s k “client ref-ID” som de behöver för att kunna överföra. Ställ frågan via socialt forum är vårt tips. Om du är medlem i Tottenham Hotspur Supporters Sweden så har de ett forum för denna typ av utbyte av matchbiljetter.

Ett fjärde sätt är att bli medlem i svenska supporterföreningen. De får ett antal matchbiljetter till varje match som medlemmar kan söka. Läs mer här!

Ladda upp inför match

Den nya arenan erbjuder ett bra utbud av pubar inne på själva arenan som också allt som oftast har väldigt bra stämning. Barerna finns under “South Lower”, dvs den stora läktaren i Kop-stil.

Andra pubar vi kan rekommendera i området är Bricklayer’s, Elbow Room, Beehive, Coach and Horses.

Det finns flera sätt att ta sig till Tottenham Hotspur Stadium, beroende på väder, sällskap och tid. Ett populärt sätt är att ta tunnelbanan till Seven Siters och planera uppåt mot arenan. Kanske stanna till på ett gäng pubar efter vägen. Vi rekommenderar också direkttåget från London Liverpool Street, de stannar på en hållplats som heter White Hart Lane.

Boende

Här kommer tips på områden/hotell utifrån tips av svenska Spursfans:

  • Lancaster Gate Hotel – bra priser och centralt
  • Corus Hotel Hyde Park – om man reser med familjen
  • Ashley Hotel – om du reser själv (prisvärt men litet)
  • Z-Hotel: har ost och vinbar
  • Sök gärna hotell runt Kings Cross, det förenklar resandet
%d bloggare gillar detta: