Kanoner och kalkoner, extramaterial

Hej Robin.

Jag fick dina frågor som du bad oss förbereda svar på inför poddinspelningen. Jag skulle vilja ställa en motfråga:

Vad är problemet? 

Du vet exakt vad jag menar. Jag snackar om hur jag blir behandlad. Jag blev jätteglad när du skickade frågorna och bad mig förbereda svar. Men om du inte tänker låta mig vara med i podden skulle jag föredra att du berättar det nu, så kan jag podda vidare på egen hand hemma. 

Jag förstår att du tycker att jag inte var bra senast jag var med och jag respekterar det, men om jag medverkar typ var fjärde vecka kan du ju inte heller förvänta dig att jag är på topp? 

Podden har haft halvdåliga avsnitt länge nu, men det är samma personer som är med varje gång ändå. Det är inte rättvist. Du har rätt i att jag var dålig senaste avsnittet, men det finns andra som är skit i poddavsnitt och skit i Parrots pågar men ändå är med varje avsnitt. Det är inte rättvist. Det är fakta och hela podden vet att det är fakta. Jag ska prata med Fohlin också, så om du snackar med honom så kan du hälsa att jag försöker få tag på honom.

Här är mina svar förresten.

Vilken/vilka spelare blir årets besvikelse?
Det måste ju bli någon som vi antingen har konsekvent presterat på en hög nivå som kanske inte nås upp till i år, eller någon som vi kanske överskattar och har för höga förväntningar på. Jag väljer att gardera genom att ge två namn som passar in på varsin kategori. Jag säger Heung Min Son då vi vant oss vid en otroligt hög nivå från honom. Och så säger jag Tanganga då jag tror att det finns en liten risk att han kanske överpresterade när han slog sig in i laget. Dessutom oroar hans ryggskada mot slutet av förra säsongen som kanske kan ställa till det även i fortsättningen.

Vilken/vilka spelare blir årets utropstecken?
Det här blir ju samma resonemang som i förra frågan men tvärtom. Jag säger att Gedson Fernandes blir utropstecknet då jag inte såg mycket från honom förra säsongen som gör att jag har några större förväntningar på killen. Sedan har det pratats om att vänsterbacken Cirkin ska kunna bli en överraskning framöver. Det skapar tyvärr motsatt effekt, nu förväntar man sig att han ska vara något alldeles extra. Så jag säger istället Harvey White.

Vad ser du fram emot mest/minst?
Först och främst att förhoppningsvis få tillbaka publik på matcherna. Eller nja, det första jag ser fram emot är förresten att få tillbaka en pepp och ett sug efter att se matcherna. Minst ser jag fram emot Kanes oundviklaga och långa skadefrånvaro, även om det blir intressant att se vilken kroppsdel som pajar den här gången.

Hur går det våra turneringar?
Sexa-sjua någonstans i ligan. Ligacupen tror jag vi vaskar eller åtminstone försöker vaska genom att spela kids och Tanguy. Europa League hoppas jag att vi når minst kvartsfinal i. Och…jag tror fan vi vinner FA-cupen. Även om det nästan är omöjligt att formulera den tanken och meningen och skriva ner den.

Hur går det i våra möten med Arsenal?
Kryss hemma, kryss borta. Buss, fegspel, hängslen och svångrem. 

Vem vinner skytteligan i PL?
Abaubeyang, tyvärr. Bruno Fernandes god tvåa med 23 straffmål.

Vilka lag åker ur?
Brighton, WBA, Fulham. Be mig inte motivera, jag bara chansar.

Vilket lag vinner ligan?
Liverpool. Och det är okej, man har vant sig vid att ignorera och filtrera bort dem och deras fans. 

Övriga utfästelser?
Det skulle vara lätt att köra på spåret med Mourinhos sammanbrott och omklädningsrummets förfall i februari, men jag är så trött på de tankarna så jag trycker ner dem. Jag skriver istället så här, och jag hoppas att jag har fel: det här blir Harry Kanes sista säsong i Spurs. Usch. 

PS. Har du hört något från Tutto Balutto eller When we were kings? 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: