Varm och kall #1

Välkommen till Varm och kall, där vi listar företeelser som utmärkt sig åt det ena eller andra hållet den sista tiden. Den nyfikne kanske ställer sig frågan “Varm & kall, är inte det en välsmakande dryck från Kiviks musteri? Har de sålt ut sig helt?” Svaret är nej, det har vi inte – men om den sponsringsansvarige för vår boyhood dryck vill inleda ett samarbete så är vi så att säga “all ears”. Då kör vi!

VARM

Ajax
Det enda som skulle kunna toppa en semifinal i Champions League mot våra vänner i Ajax är en final i Champions League mot våra vänner i Ajax. Skit i att vi inte har några mittfältare kvar, det här blir vackert.

Danny Rose
Det har ju funnits gott om spelare man haft kluvna känslor till, men det är mer ovanligt att det man gillar med en spelare är exakt det man ibland inte är så förtjust i. Jag älskar att Danny är så frispråkig och ärlig och att han är helt orädd i sina offensiva räder, jag önskar bara ibland att han inte var så frispråkig, ärlig och orädd i sina offensiva räder. Börjar äntligen åter uppvisa de insatser vi förknippar honom med, dvs när han var ligans bästa vänsterback. Höga krav? Va?

Vincent Janssen
Jag trodde aldrig att jag skulle få se Vincent spela fotboll igen. Inte för att skadan var karriärshotande, jag är bara totalt ointresserad av den turkiska ligan. Nu inhopp två matcher i rad, och nääära en poängräddande nick mot West Ham.

KALL

Skadorna
Jag vet inte hur många gånger under säsongen jag suckat över längden på frånvarolistan. Tajmingen för den senaste epidemin är minst sagt tveksam. Att ge sig in i de sista två omgångarna av topp fyra-racet och CL-semifinalerna med det här skadeskjutna gänget är näst intill löjligt. Tänk om vi inte hade ersatt Dembele när han drog i januari, då hade vi snackat kris. Nej, vänta…

Kyle Walker-Peters
Serge Aurier har inte setts till på veckor. Kieran Trippier har inte tänkt till på månader. Manegen är krattad, upplägget är serverat. Plats på scen för…Juan Foyth? Stackars Kyle, det luktar frysbox.

Sommarledigt
Två omgångar och en CL-upplösning kvar, men jag är redan trött på uppehållet som väntar efter det. Ole Gunnars fortsatta framgångssaga. Fans som anser Europa League vara under deras “storklubbs” värdighet som försöker tända till mot den Georgiska ligatrean. Spurs tredjeplats efter fem raka transferfönster utan transfers. Ge mig säsongen 19/20 nu!

/Wally

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: